Palvelemme

Kotimittaus

Tilaa kotiisi mittauspalvelu! Kohteen mittaaminen on koko kalusteprojektin haastavin työvaihe ja ammattilaisen tekemänä takaat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Samalla siirrät vastuun meille, me lupaamme toimittaa sinulle täydellisesti istuvan kalusteen.

Suunnittelu

Remolan suunnittelijat ovat todellisia keittiöalan ammattilaisia, suunnittelupöydältämme on lähtenyt 15 vuoden aikana yli 6000 erilaista keittiösuunnitelmaa suomalaisiin koteihin. Asiakastyytyväisyys on meille kunnia asia. Kerro meille –me kuuntelemme ja visioimme sinulle vaihtoehdot. Käytössämme on Winner design 3D -ohjelma ja sen avulla piirrämme sinulle kalusteista ja tilasta helposti luettavan 3 D-kuvan.

Asennus

Ota käyttöösi kätevä asennuspalvelu. Sinun ei tarvitse huolehtia kuljetuksesta, kokoamisesta tai asentamisesta, me huolehdimme kaikesta. Voit olla myös luottavaisin mielin, käytössämme ovat aina omat luottohenkilömme. Ja huomaa, emme jätä kotiasi kaaoksen valtaan työn päätyttyä – viemme asennuksesta aiheutuneet roskat.

Rahoitus

Handelsbankenin aktiiviraha on erittäin kilpailukykyinen rahoittamaan vaikkapa koko remonttinne. Valittavissa on 10,36 tai 60kk maksuaika.

Kuljetuspalvelu

Kuljetus palvelumme toimii erittäin joustavasti joten löydämme varmasti sopivan ajankohdan kalusteiden tuonnille. Sopimuksesta pystymme tarvittaessa kuljettamaan kalusteenne arki-iltana vielä klo 18-20 tai viikonloppuna.