Yritys

Remola Oy on vasta perustettu, mutta meillä Remolan tekijöillä on takana pitkä työura keittiö- ja kalustemaailmassa. Perustimme yrityksen asiakkaiden pyynnöstä, sillä tämänkaltaista täydenpalvelun konseptia kysytään ja tarvitaan entistä enemmän.

Konseptimme ydinajatuksia on aiempaa henkilökohtaisempi palvelu, nopeat toimitusajat, laadukkaat tuotteet yhdistettynä edulliseen hintaan.

Ymmärrämme jos jo tässä kohtaa epäilet sanojamme – eihän laatu ja edullinen hinta voi kuulua samaan pakettiin. Meillä se kuitenkin kuuluu ja olemme ylpeitä siitä!

Karsimme siitä mistä pystyimme ylimääräiset kulut pois ja loimme Remolan, että voisimme tarjota sinulle entistä kilpailukykyisemmän hinnan, laadusta tinkimättä entistä paremmalla palvelulla lisättynä.

Tästä syystä meillä ei ole kiinteää myymälätilaa, ei hienoja työsuhdeautoja tai paras myyjä bonuspalkkiojärjestelmää vaan kurvaamme paikalle aina tarvittaessa Remolan palveluautolla ja teemme suunnittelutyömme kotitoimistossa. Paku on pieni ulkoa, mutta kätkee sisäänsä myymälätasoisen tuotevalikoiman!

Voit toki neuvotella tuotteistamme ja palveluistamme puhelimitse tai sähköpostin välityksellä, mutta mieluiten tulemme itse paikanpäälle niistä kertomaan. Mikä parasta, kalustekartoituskäyntimme on pääkaupunkiseudulla aivan ilmaista.

 

Remolan tiimi

Olemme erittäin ylpeitä omasta Remola tiimistämmejolla hoidamme jokaisen projektin aina kohteen mittauksesta aina avainten luovutukseen saakka.

Koko projekti pysyy koko ajan käsissämme, emme käytä alihankkijoina kolmansia osapuolia. Tällä pystymme takaamaan tekijöidemme luotettavuuden, ensiluokkaisen työnjäljen ja vaivattoman projektin etenemisen.

 

 

 

Yhteistyökumppanit

Laadun tae on myös luotettava yhteistyökumppani! Käytämme muun muassa näitä tunnettuja tuotemerkkejä kohteissamme.

yhteistyokum_logot_0115