HELPPO REMPPA

saat tarjouksen keittiöremontista etänä ja supernopeasti

Helppo remppa - kun kaikkea ei tarvitse uusia

Kun keittiösi kaipaa vain pientä pintaremonttia tai hieman suurempia suuntaviivoja, olemme valmiina auttamaan. Remolan Helppo Remppa-palvelu on suunniteltu juuri sinulle, joka haluat päivittää keittiötäsi ilman perinpohjaista jälleenrakentamista. Helppo Remppa on loistava vaihtoehto, kun haluta saada keittiöstäsi toimivamman ja viihtyisämmän, mutta jopa yli puolet halvemmalla kuin teettäessäsi perusteellisen keittiöremontin.

Joskus pienetkin parannukset ja alan ammattilaisten kanssa mietityt vaihtoehtoiset ratkaisut voivat tehdä nykyisestä keittiöstä käytännöllisen ja uudenveroisen. Kenties keittiösi kaipaa vain uusia kaapin ovia, vetimiä tai hanoja kuluneiden kalusteiden tilalle. Helppo Remppa on hyvä vaihtoehto myös silloin, jos olet myymässä asuntoasi ja tarvitset keittiöön raikkaan ja neutraalin yleisilmeen kustannustehokkaasti.

Mikäli ekologisuus ja ympäristöystävälliset arvot ovat sinulle tärkeitä, niin Helppo Remppa toimii tässäkin tilanteessa. Kevyt pintaremontti tai toimimattomien mekanismien uusiminen säästää lompakkoa sekä luontoa.

Kerro visiosi, me etsimme parhaat ratkaisut

Helppo Remppa-palveluamme olemme tarjonneet esimerkiksi silloin, kun keittiössä halutaan uusia kaapistojen ovet, vaihtaa vetimet tai rikki menneet saranat. Voimme uusia myös laatikostot, vaihtaa välitilalevyt sekä asentaa uudet keittiön tasot, altaat ja hanat. Voit tilata meiltä yksittäiset kaapin ovet tai ovien vaihdon näppärästi asennuspalvelumme kautta.

Remola-tiimimme toteuttaa keittiöremontit laadukkaasti ja ammattitaidolla, käsi kädessä toiveidesi ja visioidesi kanssa. Voimme hoitaa suurimman osan valmisteluista turvallisesti ja nopeasti etänä. Paikan päällä tehdään vain tarkistusmittaukset, jotka kuuluvat työn ja paketin hintaan pääkaupunkiseudulla. Varastotuotteiden toimitusaika on noin viikon ja itse Helppo Remppa työhön kuluu useimmiten vain yhden työpäivän verran. Älä epäröi kysyä tarjousta ja jakaa ideoitasi kanssamme!

Täytä viereiseen lomakkeeseen yhteystietosi tarjouksen lähettämistä varten. Lisää kuvat nykyisestä keittiöstä, jossa muutoskohde näkyy kokonaisuudessaan. Voit tarvittaessa lisätä myös tarkentavia kuvia ja mittoja. Kerro lisätietoja kohtaan toivomastasi muutoksesta sekä mahdollisista materiaalitoiveista. Pyrimme palaamaan tarjousyhteydenottoon 48h kuluessa. Tarvittaessa saatamme esittää lisäkysymyksiä tarjouksen tekoa varten.

YHTEYDENOTTO

Tule asioimaan kivijalkamyymäläämme, soita tai lähetä meille sähköpostia. Yhteydenottopyynnön jälkeen olemme sinuun yhteydessä ja sovimme kanssasi ajan kartoituspalaveriin.

KARTOITUS

Matka kohti unelmien keittiötä alkaa. Kartoitamme yhdessä yksilölliset tarpeesi ja toiveesi huomioiden tilan ja budjetin asettamat reunaehdot.

SUUNNITTELU

Tässä kohtaa päästämme luovuuden kahleistaan. Suunnittelemme sinulle kartoituksen viitoittaman tien mukaisen 3D-keittiösuunnitelman, josta hahmotat uuden keittiösi helposti, materiaaleja ja pieniä yksityiskohtia unohtamatta. Jos suunnitelma vaatii vielä muutoksia, hiomme ne kanssasi kuntoon viimeistä piirtoa myöten.

TILAUS JA TOIMITUS

Kun suunnitelma täyttää kaikki toiveesi niin värejä kuin materiaalivalintoja myöten, teemme vielä tarkistusmittauksen. Näin varmistamme, että kaikki mitat ovat oikein ja uusi keittiösi voidaan tilata ja toimittaa kotisi sydämeksi. Toimitukset ovat normaalisti perillä 6-8 viikon kuluessa tilausvahvistuksesta.

About Our Team

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec efficitur rhoncus lorem ac ultricies. Donec hendrerit lorem nec tortor accumsan, ut mattis ligula malesuada.

Kerro visiosi, me etsimme parhaat ratkaisut

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec efficitur rhoncus lorem ac ultricies. Donec hendrerit lorem nec tortor accumsan, ut mattis ligula malesuada.