Keittiökalusteet Kerava

Remolalta löydät laajan valikoiman keittiökalusteita ja toimivia tilaratkaisuja. Toimintamme ydin on henkilökohtainen palvelu, nopeat toimitusajat ja laadukkaat tuotteet, yhdistettynä kilpailukykyiseen hintaan. 

 

Toimitamme ja asennamme keittiökalusteet Keravalla ja muualla Uudellamaalla sijaitseviin kohteisiin. Takanamme on jo pitkä työura kalustemaailmassa ja haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta palvelua! Autamme valitsemaan juuri sinun keittiöösi sopivat keittiökalusteet. Luodaan keittiöstäsi samalla sekä käytännöllinen että viihtyisä! Ota yhteyttä meihin ja aloita keittiön suunnittelu kanssamme!  

Laadukkaat keittiökalusteet Keravalla sijaitseviin koteihin

Voimme esitellä erilaisia keittiökalusteita ja vaihtoehtoja keittiöösi. Saat tilaan toivomasi ilmeen ja tunnelman oikein valituilla keittiökalusteilla. Palvelemme asiakkaitamme ja asennamme keittiökalusteita niin Keravalla kuin muuallakin pääkaupunkiseudulla sijaitseviin koteihin. Suunnittelemme kokonaisuuden, jossa yhdistyvät laadukkaat keittiökalusteet, materiaalit, värit ja valaistus. Huomioimme jokaisen yksityiskohdan, jotta keittiösi palvelisi sinua vielä vuosienkin jälkeen. Saat meiltä ratkaisut myös muihin kodin tiloihin kuten kodinhoitohuoneeseen tai eteiseen.

 

Toimivassa keittiössä jokaisella tarvikkeella on paikkansa, jolloin ruuanlaitto sekä leipominen käy näppärästi. Kun keittiökalusteet valitaan huolella, saadaan tilaa niin kokkaukselle kuin ruokailulle ja seurustelulle. Remolalta saat laadukkaat palvelut ja keittiökalusteet Keravalla sijaitsevaan kotiisi. Teemme myös kalusteiden asennukset tarvittaessa ja voimme toteuttaa myös laajemman keittiöremontin kohteessa. Soita tai tule myymäläämme tutustumaan keittiökalustevaihtoehtoihin!

Yksilöllinen palvelu onnistuneen lopputuloksen takeena

Me Remolalla tarjoamme asiakkaillemme yksilöllistä palvelua heidän tarpeidensa ja toiveidensa mukaan. Palveluidemme ja keittiökalusteiden hinta-laatusuhde on hiottu huippuunsa. Kokemuksemme ja ammattitaitomme auttaa varmistamaan, että saat keittiöösi parhaat ja toimivimmat keittiökalusteet sekä tilaratkaisut. Unelmiesi keittiö syntyy Remolan avulla ja yhdessä luomme keittiöstäsi sinun näköisesi kokonaisuuden! 

 

Olemme valmiina täyttämään villeimmätkin toiveesi. Halutessasi keittiöösi voidaan valita katseenvangitsevat keittiökalusteet ja rohkeat yhdistelmät, jolloin tilasta syntyy persoonallinen kokonaisuus. Toki toteutamme myös tyylikkäitä ja perinteisempiä skandinaaviseen sisustukseen sopivia keittiöitä. Vain mielikuvitus on rajana, kun valitset keittiökalusteet meiltä! 

 

Remolan keittiökalusteiden valikoimasta löydät niin rungot, ovet, saarekkeet kuin pöytälevyt keittiöösi. Suunnitteluvaiheessa mittaamme tilan tarkasti, jotta voimme olla varmoja, että tilattavat kalusteet asettuvat tilaan täydellisesti. Tarvittaessa keittiökalusteet voidaan valmistaa mittatilaustyönä, jos projekti sitä vaatii. Saat tilattua kauttamme niin keittiökalusteet kuin tilan kokonaisvaltaisen remontin! Keravan lisäksi palvelemme asiakkaitamme kaikkialla pääkaupunkiseudulla ja Uudenmaan alueella.