Keittiökalusteet Vantaa

Kaipaatko keittiöösi parempia tilaratkaisuja tai uutta tyyliä? Remolassa työskentelee keittiö- ja kalustemaailman kokeneita ammattilaisia, joilta saat apua keittiökalusteiden valintaan ja tilan suunnitteluun. Pyrimme löytämään ratkaisut, jotka täyttävät toiveesi ja tarpeesi mahdollisimman tarkasti.

 

Laajasta keittiökalusteiden valikoimasta löydät niin skandinaaviseen kuin rohkeampaan tyyliin sopivat tuotteet, materiaalit ja värit. Lähde kanssamme toteuttamaan keittiötä, jollaisesta olet aina unelmoinut!

Korkealaatuiset keittiökalusteet vantaalaisiin koteihin

Meiltä saat tilattua keittiökalusteet Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla sijaitseviin kohteisiin. Keittiökalusteet toimitamme nopeasti ja tarvittaessa hoidamme myös kalusteiden asennuksen. Mikäli toiveena on uudistaa keittiö kauttaaltaan, saat Remolan oman tiimin hoitamaan kaiken aina purkutöistä asennuksiin ja viimeistelyyn.

 

Tarjoamme henkilökohtaista palvelua, laadukkaat tuotteet ja kilpailukykyiset hinnat. Voit vierailla myymälässämme tutustumassa keittiökalusteisiin ja vaihtoehtoihin. Kartoitamme toiveesi ja laadimme sinulle 3D-keittiösuunnitelman, josta hahmotat uuden keittiösi ilmeen, materiaalit ja muut yksityiskohdat helposti. Teemme vielä tarkistusmittauksen keittiössäsi ennen keittiökalusteiden tilaamista. Näin varmistamme, että keittiöstäsi tulee juuri sellainen kuin on suunniteltu.

 

Remola myy laadukkaat keittiökalusteet sekä säilytysjärjestelmät kodin muihin tiloihin. Kalusteiden toimitus tarvittaessa nopeallakin aikataululla Vantaalle ja muualle Uudellemaalle. Keittiökalusteiden suunnittelussa huomioimme sekä tilan että budjetin asettamat reunaehdot. Remolan keittiökalusteista ja valikoimasta löydät varmasti kaiken mitä tarvitset viihtyisän ja tyylikkään keittiön rakentamiseen.

Keittiön uudistaminen

Remolan keittiökalusteilla luot kotiisi tyylikkään ja nykypäivän vaatimukset täyttävän keittiön. Joskus keittiön ilmeen uudistamiseen riittää kaapinovien ja vetimien vaihto, toisinaan taas kaivataan suurempaa muutosta. Olipa tarpeesi minkälainen tahansa, Remolalta löydät sopivat ratkaisut ja tuotteet. Voit tilata kauttamme kaikki tarvittavat keittiökalusteet tai yksittäiset kalusteiden osat.

 

Olemme valikoineet myyntiin vain kestäviä, huippuluokan kalusteita. Haluamme tarjota asiakkaillemme asiantuntevaa palvelua ja parhaat ratkaisut. Koska keittiön rakentaminen ja remontoiminen on yksi kodin isoimmista investoinneista, kannattaa tilan suunnitteluun sekä keittiökalusteiden valintaan panostaa. Näin lopputuloksena syntyy kaunis, viihtyisä ja vielä vuosienkin jälkeen toimiva keittiö.

 

Ota yhteyttä Remolan ammattilaisiin tai tule käymään myymälässämme! Meiltä saat niin keittiökalusteet, saarekkeet, pöytälevyt kuin muutkin tuotteet Vantaalla sijaitsevaan kotiisi.