Keittiökalusteet

KEITTIÖKALUSTEET
JÄRVENPÄÄ

Meiltä löydät laajan ja monipuolisen valikoiman laadukkaita keittiökalusteita. Autamme valitsemaan keittiöösi sopivat kalusteet ja keittiösaarekkeet, joilla tilaan luodaan käytännöllisyyttä sekä viihtyisyyttä. Esittelemme vaihtoehtoja ja kerromme miten keittiöösi saadaan tuotua toivomaasi tunnelmaa. Laadukkaat keittiökalusteet yhdessä sopivien värien ja materiaalien kanssa luovat keittiöstäsi kodin sydämen. Toimitamme ja asennamme keittiökalusteita Järvenpään, Helsingin ja Espoon lisäksi myös muualla pääkaupunkiseudulla ja koko Uudenmaan alueella. 

Keittiön pohja- ja tilaratkaisut suunnitellaan huolella, jokainen yksityiskohta huomioiden. Näin pystymme takaamaan, että keittiöstä saadaan mahdollisimman toimiva ja näyttävä kokonaisuus. Etsimme kanssasi keittiöösi sopivimmat ratkaisut ja toteutamme keittiökalusteiden asennukset tai isomman remontin pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Olet tervetullut Järvenpäässä sijaitsevaan myymäläämme tutustumaan keittiökalusteisiin sekä keskustelemaan eri vaihtoehdoista! 

LAADUKKAAT RATKAISUT KEITTIÖÖSI

Tarjoamme laajan valikoima erilaisia vaihtoehtoja keittiöösi. Keittiökalusteiden sekä palveluidemme hinta-laatusuhde yhdessä osaamisemme kanssa takaavat asiakastyytyväisyyden. Yhdessä löydämme varmasti kauniit keittiökalusteet ja toimivat ratkaisut unelmiesi keittiöön. Asennamme keittiökalusteita ja toteutamme remontteja Järvenpäässä, pääkaupunkiseudulla ja muualla Uudenmaan alueella. 

Suunnitelmien lähtökohtana ja perustana pidämme aina asiakkaiden tarpeita ja toiveita. Me Remolalla tunnemme tuotteemme ja tiedämme, mitkä keittiökalusteet sopivat yhteen. Yhdessä teemme keittiöstäsi sinun näköisesi kokonaisuuden. Olemme valmiina palvelemaan myös vaativissa kohteissa ja täyttämään suuremmatkin toiveesi. Keittiön ei tarvitse kuvastaa perinteistä skandinaavista tilaa, vaan halutessasi keittiöstä voidaan luoda myös rohkea katseenvangitsija ja tila, jossa vain mielikuvitus on rajana.

Kun keittiöön valitaan uusia keittiökalusteita, on tilan mittaaminen urakan ensimmäinen ja tärkein vaihe. Mitat antavat suunnittelulle raamit ja määrittelevät millaisia keittiökalusteita tilaan voidaan asentaa. Remolan ammattilaiset suorittavat mittaukset tarkasti, jolloin voidaan olla varmoja, että myös keittiökalusteiden ja keittiösaarekkeiden asennus onnistuu juuri siten kun on suunniteltu. Remolan laajasta kalustevalikoimasta löydät varmasti oikeat elementit ja ratkaisut keittiöösi. Keittiökalusteita, saarekkeita ja runkoja voidaan tarvittaessa myös räätälöidä, jotta ne sopisivat täydellisesti tilan mittoihin. 

Keittiökalusteiden toimituksen lisäksi autamme koko keittiön remontoinnissa aina purkutöistä asennuksiin. Mikäli toiveena on muuttaa koko tilan yleisilmettä, voidaan kalusteiden lisäksi keittiön lattia uusia, seinät tapetoida ja kattolistat vaihtaa. Sinä itse määrittelet remontille raamit, budjetin ja tarpeen. Me autamme suunnittelemaan ja toteuttamaan projektin! 

Laajin keittiövalikoima

Meiltä löydät laajimman keittiövalikoiman suurilta toimittajilta. Teemme yhteistyötä vain luotettavien ja pitkäaikaisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tasot

Meillä on suuri valikoima erilaisia taso vaihtoehtoja laminaatista marmoriin. Kivi- ja komposiittitasot löytyvät Nerosteinilta.

laadukkaat oheistuotteet

Osat ja tarvikkeet keittiöösi toimittavat muun muassa Savo, Hahle, Helatukku, R-Mokki ja Tapwell.

hanat ja liesituulettimet

Lapetek puolestaan toimittaa hanat ja liesituulettimet tarvikkeineen.
entäs ne mikä mullekin tuli?? niitä haetaan googlesta

Altaat

Altaat ja terästuotteet tulevat Stalalta, kotimaiselta teräsosaamisen pioneerilta.

valaistus ja kodinkoneet

Valot sekä pistorasiat toimittaa Limente. Keittiön kodinkoneet meille toimittaa AEG ja Electrolux.

KEITTIÖN KAAPINOVIEN VAIHTO UUSIIN

Joskus myös pienemmät muutokset keittiössä auttavat luomaan tilaan toivottua tunnelmaa ja käytännöllisyyttä. Riippuen olemassa olevien kaappien kunnosta ja tilaratkaisuista, voimme isomman remontin sijaan toteuttaa pelkkien keittiön ovien vaihdon uusiin. Näin keittiön ilmeestä saadaan moderni, kaunis ja yhtenäinen. Myös keittiön tasot voidaan samalla vaihtaa uusiin, jolloin keittiön ilmeeseen saadaan helposti muutosta.

Meille on tärkeää panostaa laadukkaisiin keittiökalusteisiin sekä keittiön kaapinoviin, joiden materiaalit ja mekanismit kestävät vaativaakin käyttöä. Yhdessä keittiökalusteiden toimittajien kanssa pystymme tarjoamaan keittiökalusteita, ovia ja tasoja, jotka ovat sekä tyylikkäitä, toimivia että käytännöllisiä. Remolan asentajat tekevät keittiökaappien asennukset tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Keittiökalusteita asennamme pääosin toimialueellamme Järvenpää, Helsinki, Espoo, pk-seutu ja muu Uusimaa. Asentajien kokemus ja osaaminen takaavat, että lopputuloksesta saadaan huoliteltu ja siisti.