Keittiökalusteet Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko Uusimaa

Remolan toiminnan ydin on henkilökohtainen palvelu, nopeat toimitusajat ja laadukkaat tuotteet, yhdistettynä kilpailukykyiseen hintaan. Meillä on takana pitkä työura keittiö- ja kalustemaailmassa. Toimialueenamme on koko pääkaupunkiseutu ja Uusimaa. Kun kaipaat ammattitaitoista keittiökalusteiden ja -remonttien asiantuntijaa alueella Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula tai Kerava - ota yhteyttä!

 

PARAS MAHDOLLINEN HINTA-LAATU -SUHDE

Meillä on kalusteiden toimittajiin pitkät ja luottamukselliset suhteet, joten tiedämme, mitä myymme. Valikoimastamme löytyy eri värivariaatioineen tuhansia erilaisia vaihtoehtoja, joten voit olla varma, että meiltä löytyy juuri sellainen keittiö, josta olet aina unelmoinut. Esimerkiksi komposiittialtaina käytämme vain aitoja Blanco -tuotteita, joiden laatuun voimme luottaa täysin. Pitkä kokemus on osoittanut, että parhaat saranat, laatikot ja mekanismit löytyvät Itävallasta. Oikeilla toimittajavalinnoilla maksimoimme parhaan mahdollisen hinta-laatu -suhteen. Tarjouksen toimitamme usein jo samana päivänä.

 

ASIANTUNTEVAA JA OSAVAA PALVELUA KOKO PROJEKTIN AJAN

Meillä Remolalla ei mene sormi suuhun tiukankaan paikan edessä! Olemme erittäin ylpeitä omasta Remola-tiimistämme, jonka voimin hoidamme jokaisen projektin aina kohteen mittauksesta aina avainten luovutukseen saakka. Koko projekti pysyy kaiken aikaan käsissämme, emmekä käytä alihankkijoina kolmansia osapuolia. Tällä pystymme takaamaan tekijöidemme luotettavuuden, ensiluokkaisen työnjäljen sekä vaivattoman projektin etenemisen. Toimimme luotettavien ja pitkäaikaisten yhteistyökumppaneiden kanssa ja käytämme ainoastaan tunnettuja, hyväksi testattuja tuotemerkkejä kohteissamme. Kun valitset meidät, tuet suomalaista työtä - meille on myönnetty avainlippumerkki.  

 

TOTEUTAMME SUUNNITTELUSTA ASENNUKSEEN ASTI

Palvelemme sinua ammattitaidolla koko projektin ajan. Varmistamme aluksi huolellisesti, että kohde on tarkasti mitattu. Tulemme tarvittaessa auttamaan unelmiesi keittiön ideoinnissa, jotta voimme toteuttaa taatusti juuri sinun tarpeisiisi soveltuvan keittiön. Olet myös tervetullut ideoimaan myymälämme henkilökunnan kanssa. Hyödynnämme Winner 3D -suunnitteluohjelmaa, jotta pääset tutustumaan jo etukäteen siihen, miltä uusi keittiösi näyttää asennettuna. Asennuksen hoitaa aina alan ammattilainen, nopeallakin toimitusajalla. Räätälöimme tarvittaessa valmistajan tarkasti mitoitetut kokonaisuudet - otamme kaikki haasteet vastaan pitääksemme asiakkaamme tyytyväisinä!

 

TUKEA UNELMIISI REMOLA-RAHOITUKSELLA

Remola-rahoituksella voit maksaa uuden keittiösi tai kalustehankintasi osissa. Rahoitukselle löytyy lukuisia erilaisia maksuaikavaihtoehtoja, joista löydämme varmasti myös sinulle sopivan vaihtoehdon. Muistathan siis kertoa Remola-myyjällesi, että haluat hyödyntää joustavaa rahoitustamme.

 

KULJETUSPALVELU HALUAMANASI AJANKOHTANA 

Sovimme joustavasti arkisin kello 18-20 välillä tai viikonloppuisin kuljetuspalveluiden ajankohdan. Meiltä saat laadukkaat keittiöt ja kodinkoneet kohteeseen kuin kohteeseen. Kysy lisää henkilökunnaltamme - sovitaan yhteistyössä sopiva aika kalusteiden tuonnille. 

Meiltä saat keittiökalusteet koko pääkaupunkiseudun alueelle - niin Helsinkiin, Espooseen, Vantaalle, Tuusulaan kuin Keravalle. Kodikas myymälämme ja näyttelytilamme sijaitsee Järvenpään keskustassa, Emalitehtaankatu 5:ssä. Liikkeemme on avoinna maanantaista torstaihin kello 10-17 ja perjantaisin kello 9-16. Tervetuloa!