Keittiöpalvelut

Keittiöpalvelut

Remola on täyden palvelun keittiömyymälä. Tekijöillä on takanaan pitkä ura keittiö- ja kalustemaailmassa. Toimintamme ydin on henkilökohtainen palvelu, nopeat toimitusajat ja laadukkaat tuotteet yhdistettynä kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä saat laadukkaat keittiöt ja kodinkoneet kohteeseen kuin kohteeseen.

Kotimittaus

Kohteen mittaaminen on koko kalusteprojektin haastavin työvaihe. Paras lopputulos syntyy, kun ammattilaisen suorittaa mittauksen. Periaatteemme on tupla -ja perään vielä triplatarkistus. Olemme todella tarkkoja, että mitat ovat oikein, jotta kaikki valmiissa kokonaisuudessa toimii juuri siten kun on suunniteltu.

Suunnittelu

Suunnittelupalvelu palvelee asiakasta ensitapaamisesta siihen saakka, että viimeinenkin lista on kiinnitetty paikoilleen. Tarvittaessa tulemme kotiisi paikan päälle ja ideoimme yhdessä kanssasi, miltä unelmiesi keittiö voisi näyttää ja mitä sieltä tulisi löytyä, jotta se palvelee juuri sinun tarpeitasi. Annamme ideoita ja esittelemme nykyaikaisia ratkaisuja asiakkaan toiveita kuunnellen ja kunnioittaen. Suunnittelun apuna käytämme Winner 3D -suunnitteluohjelmaa, jonka avulla voit visualisoida, miltä keittiö tulee asennettuna näyttämään.  Voit myös tulla kodikkaaseen myymäläämme, jossa keskustelemme mielellämme asiakkaidemme kanssa kaverillisissa tunnelmissa.

Asennus

Meillä työskentelee ammattitaitoinen asentaja, joka tekee asennustyön huolellisesti ja tarkasti. Tarvittaessa asennus onnistuu nopeallakin toimitusajalla. Tunnemme tuotteemme ja tiedämme tarkasti, mitkä kalusteet sopivat yhteen ja mitkä kokonaisuudet toimivat. Moni keittiömyyjä ei lähde räätälöimään valmistajalta tilattavia tarkasti mitoitettuja kokonaisuuksia, mutta meillä tykätään haasteista ja halutaan palvella asiakasta hänen haastavammissakin toiveissa. Tarvittaessa moderoimme käsin runkoja tilaan sopiviksi. Meillä Remolalla ei mene sormi suuhun tiukankaan paikan edessä.

Rahoitus

Koko summaa ei tarvitse välttämättä tarvitse maksaa kerralla. Remola-rahoituksella voit maksaa uuden keittiösi osissa. Rahoitukselle löytyy lukuisia erilaisia maksuaikavaihtoehtoja.

Kuljetuspalvelu

Kuljetuspalvelumme toimii erittäin joustavasti, joten löydämme varmasti sinulle sopivan ajankohdan kalusteiden tuonnille. Pystymme sopimuksen mukaan kuljettamaan kalusteenne arki-iltana kello 18-20 tai viikonloppuna.

Galleria