Keittiöremontti Kerava

Tervetuloa toteuttamaan unelmiesi keittiöremontti kanssamme! Keittiöremontin ja suunnittelun ammattilaiset palvelevat sinua Keravalla ja muualla Uudenmaan alueella. Remolan tiimi pitää huolen, että keittiöremontilla tilasta saadaan viihtyisä, tyylikäs ja toimiva kokonaisuus.

 

Löydät meiltä korkealaatuiset kalusteet, saarekkeet ja tuotteet keittiöösi. Palvelemme ja toteutamme keittiöremontteja Keravan ja koko Uudenmaan seudulla. Tarjoamme sinulle henkilökohtaista palvelua koko keittiöremontin ajan aina suunnittelusta avainten luovutukseen asti. Ota yhteyttä tai tule tapaamaan meitä myymäläämme!

Toimiva tila huolellisesti suunnitellulla keittiöremontilla

Remolan keittiö- ja kalustemaailman ammattilaiset auttavat suunnittelemaan kanssasi keittiön, jollaisesta olet aina haaveillut. Tarjoamme parhaan mahdollisen hinta-laatusuhteen ja todella laajan valikoiman erilaisia vaihtoehtoja keittiöremontin toteutukseen Keravalla ja muualla Uudenmaan alueella.

 

Toimivassa keittiössä on riittävästi säilytystilaa ja tasoja, nykyaikaiset kodinkoneet sekä oma paikkansa niin ruoanlaitolle kuin seurustelulle. Tilaratkaisuissa ja keittiöremontissa panostetaan tilan käytännöllisyyden lisäksi keittiön tyyliin. Keittiön tulee kuvastaa asiakasta ja sopia perheen elämäntyyliin. Remolalta saat ratkaisut ja kalusteet niin perinteisen skandinaavisen keittiön kuin rohkeamman tilan toteutukseen. Vaihtoehtoja on runsaasti ja vain mielikuvitus rajana!

Remontin ammattilaiset Keravalla ja muualla PK-seudulla

Keittiöremontin suunnittelussa huomioimme projektille asettamasi budjetin sekä tarpeesi ja toiveesi. Laadimme 3D-mallinnuksen, jonka avulla hahmotat millainen lopputuloksesta syntyy. Voit helposti vertailla miten eri kalusteet, materiaalit ja värit vaikuttavat keittiön tunnelmaan ja tyyliin. Remolan kanssa keittiöremontti onnistuu varmasti! Teemme aina tarkistusmittauksen kohteessa ennen kalusteiden tilaamista ja varmistamme, että kaikki yksityiskohdat on huomioitu remontin suunnittelussa. Työmme jälki on viimeisteltyä kannamme vastuumme keittiöremontin toteutuksesta koko projektin ajan.

 

Toteutamme niin pienet kuin suuret keittiöremontit Keravalla ja muualla pääkaupunkiseudulla. Joskus saattaa olla tarpeen vaihtaa vain kaappien ovet ja toisinaan taas keittiöön toivotaan suurempaa muutosta. Remola tekee keittiöremontin aina asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaan. Keittiöremontin yhteydessä voimme kalusteiden lisäksi esimerkiksi uusia keittiön lattiat, tapetoida seinät ja maalata katon. Hoidamme myös tarvittavat purkutyöt.

 

Remolan kanssa keittiöremontti Keravalla sujuu joustavasti ja luotettavasti. Meillä on yli 20 vuoden kokemus keittiöremonteista, muutostöistä ja suunnittelusta. Kokonaisvaltaisen palvelun ansiosta saat hoidettua koko keittiöremontin kauttamme. Olemme mielellämme mukana suunnittelemassa ja rakentamassa uutta keittiötä tai remontoimassa vanhaa. Soita ja sovi suunnittelupalaveri kanssamme!