Keittiöremontti Tuusula

Remola toteuttaa unelmiesi keittiöremontin kanssasi. Remontoinnin ja suunnittelun kokeneet ammattilaiset palvelevat sinua Tuusulassa sekä muualla pääkaupunkiseudulla. Oma tiimimme pitää huolen, että keittiöremontin jälkeen, saat nauttia viihtyisästä, toimivasta ja tyylikkäästä keittiöstä. Suunnitellaan keittiö, joka palvelee vielä vuosienkin jälkeen!

 

Remolalta saat korkealaatuiset kalusteet, saarekkeet ja tuotteet keittiöösi. Keittiöremontteja toteutamme pääosin Tuusulassa ja muualla Uudenmaan seudulla. Asiakkaillemme tarjoamme henkilökohtaista palvelua koko keittiöremontin ajan aina suunnittelusta avainten luovutukseen asti. Ota yhteyttä ja sovi suunnittelupalaveri kanssamme!

Keittiöremontilla tilasta saadaan toimiva ja viihtyisä

Olemme keittiö- ja kalustemaailman ammattilaisia ja tavoitteenamme on toteuttaa keittiöitä, joista asiakkaamme ovat aina haaveilleet. Tarjoamme parhaat mahdollisen palvelut ja todella laajan valikoiman erilaisia ratkaisuja keittiöremontin toteutukseen Tuusulassa ja muualla Uudenmaan alueella.

 

Tiedämme kuinka tärkeää keittiön toimivuuden kannalta on, että tilaratkaisut on suunniteltu huolella ja jokainen yksityiskohta huomioiden. Kun keittiössä on riittävästi kaappitilaa, helppohoitoiset pöytätasot ja modernit kodinkoneet, on ruoanlaitto mukavampaa. Keittiöremontti toteutetaan aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Meiltä löydät vaihtoehdot niin perinteisen kuin räväkämmän keittiön rakentamiseen. Kalusteita, materiaaleja ja värivaihtoehtoja on satoja. Oli kotisi iso tai pieni, meiltä löydät tilaratkaisut jokaiseen kohteeseen.

Palvelut Tuusulassa ja muualla PK-seudulla

Remola palvelee ja toteuttaa keittiöremontteja Tuusulassa, pääkaupunkiseudulla ja koko Uudenmaan alueella. Remontin suunnittelussa otamme huomioon asiakkaan asettaman budjetin sekä tarpeet. Palvelemme asiakkaitamme yli 20 vuoden kokemuksella ja voimme iloksemme todeta, että asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä kauttamme tilaamiinsa kalusteisiin ja keittiöremontteihin.

 

Kun tilaat keittiöremontin meiltä, saat 3D-keittiösuunnitelman, jonka avulla näet helposti miten eri kalusteet, materiaalit ja värit vaikuttavat keittiön tunnelmaan ja tyyliin. Autamme valitsemaan kalusteet ja tuotteet, jotka sopivat juuri sinun keittiöösi ja sisustusmakuusi. Vielä ennen valittujen kalusteiden tilausta, teemme kohteessa tarkistusmittaukset. Varmistamme, että jokainen yksityiskohta loksahtaa pakoilleen. Kannamme vastuun keittiöremontin toteutuksesta, aikataulusta ja laadukkaasta työn jäljestä.

 

Remolalta voit tilata yksittäisiä kalusteita tai koko keittiöremontin aina purkutöistä kalusteiden asennukseen ja seinien tapetointiin. Yksikään keittiöremontti ei ole liian iso tai pieni hoidettavaksemme. Remolalta saat apua uuden keittiön suunnitteluun tai vanhan remontointiin. Ota yhteyttä tai tule käymään myymälässämme, niin kerromme lisää tuotteistamme ja palveluistamme!