Keittiöremontti Vantaa

Suunnittelemme ja toteutamme keittiöremontin Vantaalla alusta loppuun toiveittesi mukaisesti. Ammattitaitoiset myyjämme suunnittelevat kanssasi keittiön, jollaisesta olet aina unelmoinut. Keittiöremontilla tilasta saadaan tyylikäs, nykyaikainen ja käytännöllinen kokonaisuus.

 

Keittiöremontin lisäksi voit tilata kauttamme korkealaatuiset kalusteet, saarekkeet ja säilytysjärjestelmät keittiöösi ja muihin kodin huoneisiin. Palvelemme asiakkaitamme Vantaalla, pääkaupunkiseudulla sekä koko Uudenmaan alueella. Panostamme henkilökohtaiseen palveluun ja tarjoamme laajan valikoiman erilaisia vaihtoehtoja keittiöremontin toteutukseen. Ota yhteyttä ja lähde suunnittelemaan unelmiesi keittiöremonttia kanssamme!

Keittiöremontti Vantaalla juuri sinun toiveiden mukaan

Meillä on yli 20 vuoden kokemus keittiöremonteista ja suunnittelusta. Pystymme tarjoamaan parhaan mahdollisen hinta-laatusuhteen niin palveluillemme kuin tuotteillemme. Keittiöremontin ammattilaiset löytävät sopivat tilaratkaisut ja kalusteet keittiöösi. Huolellisesti suunnittelemalla saadaan niin pienestä kuin suuresta keittiöstä toimiva, käytännöllinen ja viihtyisä. Remolan keittiöremonteissa korostuu laatu, luotettavuus ja joustavuus. Toteutamme keittiöremontteja Vantaalla ja muulla Uudenmaan alueella.

 

Huomioimme keittiöremontin suunnittelussa remontille asettamasi budjetin sekä tarpeesi. Tiedämme kuinka tärkeää on, että keittiö palvelee koko perhettä ja sopii juuri sinun elämäntyyliisi. Meiltä löytyy kalusteet ja tuotteet tyylillisesti niin hillittyyn kuin rohkeampaan keittiöön. Vain mielikuvitus on rajana keittiöremonttia suunniteltaessa!

Ammattilaiset takaavat laadukkaan lopputuloksen

Haluamme panostaa jokaiseen keittiöremonttiin oli se sitten kuinka pieni tai suuri tahansa. Saat tilattua meiltä uudet kaapinovet vanhojen tilalle tai kokonaisvaltaisemman keittiöremontin. 3D-mallinnuksen avulla voit helposti vertailla miten valitut kalusteet, materiaalit ja värit muuttavat keittiön tunnelmaa ja ilmettä. Pidämme huolen, että keittiöremontti Vantaalla sujuu vaivattomasti aina suunnittelusta kalusteiden asennukseen ja tilan viimeistelyyn. Teemme myös tarvittavat tarkistusmittaukset ennen kalusteiden tilaamista ja remontin aloittamista.

 

Kalusteiden asennuksen lisäksi voimme uusia keittiön lattiat, tapetoida seinät ja maalata katon sekä hoitaa tarvittavat purkutyöt. Suunnittelemme ja rakennamme mielellämme uusia keittiöitä ja remontoimme vanhoja. Soita ja sovi suunnittelupalaveri kanssamme! Olet myös tervetullut myymäläämme tutustumaan laajaan kalustevalikoimaamme ja vaihtoehtoihin!