MEISTÄ

Näin kaikki alkoi…

MISTÄ KAIKKI ALKOI?

Ensikosketus keittiöiden maailmaan tapahtui jo vuonna 1994, kevari-ikäisenä tulevana kauppiaana. Sain kesätyön paikallisesta keittiökaluste yrityksestä ja innostuin toiminnasta välittömästi.
Alkuun hoidin kaappien kasauksia, tuotteiden keräystä ja sirkkelöintiä mahdollisuuksien mukaan, oppien käytännössä työn ruohonjuuritason ja perustukset nopeasti.
Armeijan leivissä ollessani kaikki viikonloppulomat kuluivat myös keittiöbisneksen parissa.

Sarkahousuista luopumisen jälkeen ala vei nuoren, parikymppisen miehenalun lopullisesti mukanaan, laajentuen myös vahvasti myynti- ja asiakaspalvelutyöhön. Myynti- ja asiakaspalvelutyö osoittautuivat heti luontaiseksi työskentelysektorikseni ja vahvuudekseni, joka motivoi minua todella vahvasti perehtymään alan pieniin yksityiskohtiin, kehittymään asiakaspalvelijana sekä työskentelemään yhä laadukkaammin ja asiakaslähtöisemmin.

Elettiin vuotta 2013, kun vereni alkoi vetää koko ajan vahvemmin pienyrittäjien maailmaan. Tämän tanssiinkutsun seurauksena syntyi ”esikoiseni” Remola, joka mahdollistaa vapauden ja itsenäisyyden palvella asiakkaitamme ja luoda heille yksilöllisiä ja muista riippumattomia lopputuloksia omalla, poikamaisen innostuksen höystämällä työotteellani.

Intohimo itsenäiseen yrittämiseen, sekä pohjaton kiinnostus tekniseen ”nippelitietoon” ja keittiöratkaisujen viimeisimpien kehitysaskelten seuraaminen ovat voimavarani, joka on osoittautunut isossa kuvassa usein varsin merkitykselliseksi suunniteltaessa laadukkaita, kustannustehokkaita ja aikaa kestäviä keittiökokonaisuuksia.
Intohimoni asiakastyöhön on säilynyt raikkaana aina keittiökauppiaan urani ajanlaskun alusta saakka, joka ilmenee aidossa kiinnostuksessa löytää jokaiselle asiakkaalle juuri hänen tarpeisiinsa toimivimmat ja parhaat ratkaisut.

Olemme myös saaneet kumppaneiksemme isoimmat ja merkittävimmät valmistajat ja maahantuojat, jotka ovat pääosin isoja perheyrityksiä. Yhteistyö ja kontaktien luominen on ollut erittäin sujuvaa, johtuen osin myös tuloksekkaasta myyntityöstä ja verkostojen menestyksekkäästä luomisesta jo palkansaajana työskennellessä.

Tänä päivänäkin haluamme olla yhä se pieni, kodinomainen keittiökauppa, joka on helposti lähestyttävä, ketterä ja nopea reagoimaan, laadusta piiruakaan tinkimättä. Myös itsenäinen ja riippumaton asemamme keittiömarkkinoilla mahdollistaa myös yksilölliset ja sopivat ratkaisut nopeasti, luotettavasti ja ilman ylimääräistä byrokratiaa.

YHTEYDENOTTO

Tule asioimaan kivijalkamyymäläämme, soita tai lähetä meille sähköpostia. Yhteydenottopyynnön jälkeen olemme sinuun yhteydessä ja sovimme kanssasi ajan kartoituspalaveriin.

KARTOITUS

Matka kohti unelmien keittiötä alkaa. Kartoitamme yhdessä yksilölliset tarpeesi ja toiveesi huomioiden tilan ja budjetin asettamat reunaehdot.

SUUNNITTELU

Tässä kohtaa päästämme luovuuden kahleistaan. Suunnittelemme sinulle kartoituksen viitoittaman tien mukaisen 3D-keittiösuunnitelman, josta hahmotat uuden keittiösi helposti, materiaaleja ja pieniä yksityiskohtia unohtamatta. Jos suunnitelma vaatii vielä muutoksia, hiomme ne kanssasi kuntoon viimeistä piirtoa myöten.

TILAUS JA TOIMITUS

Kun suunnitelma täyttää kaikki toiveesi niin värejä kuin materiaalivalintoja myöten, teemme vielä tarkistusmittauksen. Näin varmistamme, että kaikki mitat ovat oikein ja uusi keittiösi voidaan tilata ja toimittaa kotisi sydämeksi. Toimitukset ovat normaalisti perillä 6-8 viikon kuluessa tilausvahvistuksesta.

About Our Team

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec efficitur rhoncus lorem ac ultricies. Donec hendrerit lorem nec tortor accumsan, ut mattis ligula malesuada.