NÄIN TOIMIMME

KUINKA TOIMIMME

Meiltä saat parhaan mahdollisen hinta-laatusuhteen ja todella laajan valikoiman erilaisia vaihtoehtoja keittiöösi. Voit siis luottaa siihen, että löydämme toimivat ja yksilölliset ratkaisut juuri sellaiseen keittiöön, josta olet unelmoinut. Tukea unelmiisi saat edullisella Remola-rahoituksella.

Olemme vaalineet pitkiä ja luottamuksellisia asiakassuhteitamme kalusteiden toimittajiin, joten tiedämme tarkasti mitä myymme ja voimme ylpeyttä tuntien saattaa tuotteita myös eteenpäin. Pitkä kokemus alalta on auttanut meitä löytämään laadukkaimmat materiaalit ja mekanismit, jotka ovat toimivan, käytännöllisen, sekä elämää kestävän keittiön voimavara.

Tarjoamme asiantuntevaa ja osaavaa palvelua koko projektin ajan. Hoidamme jokaisen toimeksiannon aina kohteen mittauksesta avainten luovutukseen saakka oman Remola-tiimimme toimesta, jolloin koko projekti pysyy kaiken aikaa omissa käsissämme. Käytämme apunamme paria pitkäaikaista ja luotettavaa alihankkijaa, jolloin pystymme takaamaan myös tekijöidemme luotettavuuden, ensiluokkaisen työn jäljen sekä vaivattoman projektin etenemisen.

Meiltä saat tukea unelmiisi Remola-rahoituksella, jolla voit maksaa uuden keittiösti tai kalustehankintasi turvallisesti osamaksulla. Rahoitukselle löytyy lukuisia erilaisia maksuaikavaihtoehtoja, joista löydämme varmasti juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Valitsemalla meidät kuljettajaksesi matkalle kohti unelmiesi keittiötä, tuet samalla suomalaista työtä.

YHTEYDENOTTO

Tule asioimaan kivijalkamyymäläämme, soita tai lähetä meille sähköpostia. Yhteydenottopyynnön jälkeen olemme sinuun yhteydessä ja sovimme kanssasi ajan kartoituspalaveriin.

KARTOITUS

Matka kohti unelmien keittiötä alkaa. Kartoitamme yhdessä yksilölliset tarpeesi ja toiveesi huomioiden tilan ja budjetin asettamat reunaehdot.

SUUNNITTELU

Tässä kohtaa päästämme luovuuden kahleistaan. Suunnittelemme sinulle kartoituksen viitoittaman tien mukaisen 3D-keittiösuunnitelman, josta hahmotat uuden keittiösi helposti, materiaaleja ja pieniä yksityiskohtia unohtamatta. Jos suunnitelma vaatii vielä muutoksia, hiomme ne kanssasi kuntoon viimeistä piirtoa myöten.

TILAUS JA TOIMITUS

Kun suunnitelma täyttää kaikki toiveesi niin värejä kuin materiaalivalintoja myöten, teemme vielä tarkistusmittauksen. Näin varmistamme, että kaikki mitat ovat oikein ja uusi keittiösi voidaan tilata ja toimittaa kotisi sydämeksi. Toimitukset ovat normaalisti perillä 1-4 viikon kuluessa tilausvahvistuksesta.

About Our Team

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec efficitur rhoncus lorem ac ultricies. Donec hendrerit lorem nec tortor accumsan, ut mattis ligula malesuada.