Yritys

Remola

Remola on järvenpääläinen yritys, jonka tekijöillä on takana pitkä työura keittiö- ja kalustemaailmassa. Toimintamme ydin on henkilökohtainen palvelu, nopeat toimitusajat ja laadukkaat tuotteet, yhdistettynä kilpailukykyiseen hintaan.

Laadun tae on myös luotettava yhteistyökumppani.  Meillä on kalusteiden toimittajiin pitkät ja luottamukselliset suhteet, joten tiedämme, mitä myymme. Tunnemme tuotteemme ja toimittajamme todella hyvin. Esimerkiksi komposiittialtaina käytämme vain aitoja Blanco -tuotteita, joiden laatuun voimme luottaa täysin. Pitkä kokemus on osoittanut, että parhaat saranat, laatikot ja mekanismit löytyvät Itävallasta. Oikeilla toimittajavalinnoilla maksimoimme parhaan mahdollisen hinta-laatu-suhteen. Tarjouksen toimitamme usein jo samana päivänä.

Olemme erittäin ylpeitä omasta Remola -tiimistämmejonka voimin hoidamme jokaisen projektin aina kohteen mittauksesta aina avainten luovutukseen saakka. Koko projekti pysyy kaiken aikaan käsissämme, emmekä käytä alihankkijoina kolmansia osapuolia. Tällä pystymme takaamaan tekijöidemme luotettavuuden, ensiluokkaisen työnjäljen sekä vaivattoman projektin etenemisen.

Valikoimastamme löytyy eri värivariaatioineen tuhansia erilaisia vaihtoehtoja, joten voit olla varma, että meiltä löytyy juuri sellainen keittiö, josta olet aina unelmoinut.

Kodikas myymälämme ja näyttelytilamme sijaitsee Järvenpään keskustassa, Emalitehtaankatu 5:ssä. Liike on avoinna maanantaista torstaihin kello 10-17 ja perjantaisin kello 9-16.  Tervetuloa tutustumaan.