Keittiöt

Meiltä löydät laajimman keittiövalikoiman suurilta toimittajilta.

Keittiöt

nelmien keittiön pitää palvella vuosia toimivana kokonaisuutena ja tarjota mahdollisuudet luoda ruoanlaittoelämyksiä sinun kodissasi. Pintamateriaalien tulisi säilyä katseenkestävinä ja mekanismien toimia moitteetta kerta toisensa jälkeen kun avaat kaapistoja ja laatikostoja. Tästä voi päätellä, että nykyajan keittiöiltä vaaditaan paljon monella osa-alueella, jolloin tarkkaan harkitut laadukkaat tuotteet sekä keittiösuunnittelu ovat tärkeässä osassa. Tämän myötä teemme yhteistyötä vain luotettavien ja pitkäaikaisten yhteistyökumppaneiden kanssa. 

Tervetuloa Järvenpään myymäläämme kuulemaan lisää laadukkaista tuotteista ja valitsemaan keittiöösi parhaat ratkaisut!

KEITTIÖKAAPISTOT, OVET & ALTAAT

Keittiökaapistoja valitessa meillä on Järvenpään myymälässä esillä Carlo Casagranden sekä Hahlen laaja ovimallivalikoima. Valintasi saattaa olla neutraali skandinaavinen linja tai jotain hieman erilaisempaa, joka puhuttelee juuri sinua. Valikoimastamme löytyy varmasti keittiöösi sopivat materiaalit ja kalusteet. Suunnitteluvaiheessa toteutamme toiveesi unelmien keittiöstä ja vuosien kokemus suunnittelutyössä tuo uusia näkökulmia, jotta keittiösi kestää aikaa ja palvelee sinua vielä vuosienkin päästä.

Tiedämme, että toimiva keittiö vaatii myös keittiön mekanismeilta paljon. Olemme vuosien saatossa päätyneet käyttämään keittiöissämme markkinoiden parhaimpia mekanismeja sekä muita tuotteita, joita toimittavat Savo, Lapetek, Helatukku, R-mokki, Hahle ja Tapwell.

Kotimainen Stala on toimittanut meille luotettavasti terästuotteet sekä teräsaltaat. 

Olemme luottaneet Blancon kestäviin ja katseenkestäviin Silgranit altaisiin ja olemmekin toimittaneet kyseisiä altaita valtaosaan toteuttamistamme keittiöistä.

Meiltä on saatavilla runsas valikoima erilaisia tasoja vaativaankin käyttötarkoitukseen. Nerostein on toimittanut laadukkaat sekä kestävät graniitti- ja kvartsitasot kohteisiimme ensimittauksesta viimeisteltyyn asennukseen.

VALAISIMET JA KODINKONEET

Valaistus on tärkeä tekijä keittiön toimivuuden ja tunnelman kannalta. Keittiön valaistuksessa olemme käyttäneet suosittua kotimaista RE-prolediä, jolta on valittavissa eri lämmön sävyjä. Limenteltä löytyy myös valaisinvaihtoehtoja sekä pistorasiamalleja.

Laajan kodinkonevalikoiman tarjoaa AEG sekä Electrolux. Suomalainen Festivo tarjoaa myös tyylikkään vaihtoehdon kodin kylmäsäilytykseen. BORA liesitaso on moderni ja tyylikäs kohokohta ruoanlaittoon.

Palvelumme ei jää pelkästään keittiöön. Meiltä kannattaa myös kysyä tarjousta kodin muihin tiloihin, kuten kodinhoitohuoneen kalusteet ja wc- sekä kylpyhuoneen kalusteet. Liukuovelliset säilytyskaapistot ovat tuttu näky suomalaisissa kodeissa. Liukuovikaapistot pystymme tarjoamaan mittojen mukaan ja ovimateriaaleina löytyy laaja valikoima kehyksiä sekä lasi- ja erilaisia pintamateriaaleja. Uudisrakentamisessa tai remontoitaessa kannattaa keskittää kalustehankinnat samalta toimijalta kustannustehokkaasti.

Laajin keittiövalikoima

Meiltä löydät laajimman keittiövalikoiman suurilta toimittajilta. Teemme yhteistyötä vain luotettavien ja pitkäaikaisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tasot

Meillä on suuri valikoima erilaisia taso vaihtoehtoja laminaatista marmoriin. Kivi- ja komposiittitasot löytyvät Nerosteinilta.

laadukkaat oheistuotteet

Osat ja tarvikkeet keittiöösi toimittavat muun muassa Savo, Hahle, Helatukku, R-Mokki ja Tapwell.

hanat ja liesituulettimet

Lapetek puolestaan toimittaa hanat ja liesituulettimet tarvikkeineen.
entäs ne mikä mullekin tuli?? niitä haetaan googlesta

Altaat

Altaat ja terästuotteet tulevat Stalalta, kotimaiselta teräsosaamisen pioneerilta.

valaistus ja kodinkoneet

Valot sekä pistorasiat toimittaa Limente. Keittiön kodinkoneet meille toimittaa AEG ja Electrolux.

REMOLA TOTEUTTAA UNELMIESI KEITTIÖN

Tarjoamme asennuksen avaimet käteen palveluna, mutta myös sopimuksen mukaiset työt onnistuvat. Asennus-tiimimme on muovautunut pitkäaikaisella yhteistyöllä luotettavaksi sekä ammattitaitoiseksi asentamaan juuri sinun Remola-keittiösi.

Oma edullinen Remola-rahoituksemme tarjoaa sinulle joustavan ja turvallisen tavan hankkia unelmiesi keittiön.

Tutustu Keittiöremontteihin (mahdollisesti kuva ja linkki)

Lue lisää Keittiökalusteista (mahdollisesti kuva ja linkki)