KEITTIÖREMONTTI HELSINKI, ESPOO, VANTAA JA KOKO UUSIMAA

Unelmiesi keittiöremontti Remolalta! Tervetuloa kodikkaaseen myymäläämme Järvenpäähän keskustelemaan kanssamme remonttitarpeistasi. Tekijämme ovat rautaisia ammattilaisia ja tekevät työnsä huolellisesti kotiasi tai toimitilaasi kunnioittaen. Kun haaveissa on sujuva keittiöremontti ja laadukas lopputulos alueella Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula, Kerava tai muu pääkaupunkiseutu - ota yhteyttä! 

 

ANNA AMMATTILAISEN MITATA KOHDE

Kohteen mittaaminen on koko kalusteprojektin haastavin työvaihe. Periaatteemme mukaisesti teemmekin tupla- ja vielä perään triplatarkistuksen, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen lopputuloksen asiakkaillemme. Olemme kaikissa töissämme tarkkoja - asiantuntevan ja pikkutarkan mittauksen avulla varmistamme, että lopullinen kokonaisuus toimii juuri niin kuin on yhdessä asiakkaan kanssa suunniteltukin.

 

IDEOIMME KANSSASI UNELMIESI KEITTIÖN 

Suunnittelupalvelumme on käytössäsi viimeisen listan kiinnitykseen saakka. Haluamme toteuttaa keittiön täysin toiveideisi ja tarpeidesi mukaisesti. Voimme tulla kotiisi ideoimaan kanssasi sekä esittelemään erilaisia nykyaikaisia ratkaisuja unelmiesi keittiöön. Winner 3D -suunnitteluohjelman avulla voimme visualisoida sinulle sen, miltä keittiö näyttää asennettuna. Vaihtoehtoisesti voit tulla keskustelemaan kanssamme keittiömyymäläämme Järvenpäähän! Meille on tärkeää, että keittiö toimii juuri sinun tarpeidesi mukaisesti. Kun keittiö on kunnossa - arki on mutkatonta!

 

KEITTIÖN OVIEN VAIHTO

Toteutamme myös paljon pienempiä remontteja jossa vaihdetaan esimerkiksi vain keittiön ovet. Keittiön ovien vaihto kestää yleensä yhden työpäivän. Samalla on hyvä tarkastaa työtason ja laatikostojen mekanismien kunto.

 

ASENNUSTYÖT HUOLELLISESTI JA AMMATTITAIDOLLA

Räätälöimme valmistajalta tilattavat tarkasti mitoitetut kokonaisuudet ja moderoimme tarvittaessa käsin rungot tilaan sopiviksi. Ammattitaitoinen asentajamme hoitaa asennustyöt nopeallakin varoitusajalla. Autamme luomaan toimivan kokonaisuuden, missä kaikki kalusteet sopivat yhteen. Vankka osaaminen takaa sen, ettei meillä mene sormi suuhun haastavankaan paikan edessä!

 

KULJETUSPALVELUT SOPIMUKSEN MUKAAN

Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman kattavasti ja joustavasti. Kuljetuspalvelumme toimittaa kalusteet arki-iltaisin kello 18-20 tai viikonloppuna. Löydämme taatusti soveltuvimman ajankohdan sinulle. 

 

TERVETULOA KEITTIÖMYYMÄLÄÄMME JÄRVENPÄÄHÄN 

Keittiömyymälässämme on kattava valikoima ja asiantunteva henkilökunta. Meiltä löytyy vankka, yli 30 vuoden kokemus keittiöstä sekä kodin kiintokalusteista. Toteutamme kaikki keittiökokonaisuudet yksilöllisesti, asiakasta kuunnellen.

 

KATTAVAT PALVELUT KEITTIÖN TILAAJILLE 

Voit hyödyntää unelmiesi toteutuksessa Remola-rahoitusta, jolla on mahdollista maksaa uusi keittiöremontti tai kalustehankinnat osissa, erilaisilla maksuaikaehdoilla. Keittiön tilaajille on mahdollista toteuttaa myös asiakkaan kanssa erikseen sovittavia huoneistoremontteja tarpeen mukaan. Toteutamme kaikki remontit 5 vuoden takuulla. 

Toimialueenamme on koko Uusimaa - niin Helsinki, Vantaa, Espoo, Tuusula kuin Kerava. Pyydä tarjous keittiöremontista jo nyt!