Remola

KEITTIÖREMONTTI JÄRVENPÄÄ

Toteutetaan yhdessä unelmiesi keittiöremontti! Olemme remontoinnin sekä suunnittelun ammattilaisia ja huolehdimme, että keittiöstäsi saadaan toimiva ja viihtyisä kokonaisuus. Keittiöremonttien lisäksi autamme myös kylpyhuoneiden ja huoneistojen remontoinnissa. Toimitamme tiloihin sopivat säilytysjärjestelmät ja kodinkoneet tarvittaessa.

Remolan toiminnan ydin on henkilökohtainen palvelu, nopeat toimitusajat ja laadukkaat keittiötuotteet yhdistettynä kilpailukykyiseen hintaan. Toiminta-alueemme kattaa paikkakuntien Järvenpään, Helsinki ja Espoo lisäksi koko pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueen. Meiltä saat tilattua laadukkaat keittiöt sekä kodinkoneet. Näyttelytilamme sijaitsee Järvenpäässä ja olet tervetullut paikan päälle keskustelemaan kanssamme remonttitarpeistasi. Ottamalla yhteyttä meihin, autamme suunnittelemaan keittiöremontin, joka vastaa juuri sinun toiveitasi!

OLEMME REMONTOINNIN AMMATTILAISIA:

– Keittiöremontti
– Huoneistoremontti
– Kylpyhuoneremontti
– Keittiöt ja kodinkoneet
– Teemme pienet ja suuret keittiöremontit

– Keittiökalusteiden asennuksen lisäksi voimme uusia keittiön lattiat, tapetoida seinät ja maalata katon
– Palvelemme asiakkaitamme koko keittiöremontin ajan
– Suunnittelemme ja ideoimme kanssasi
– Toimimme koko Uudellamaalla

KEITTIÖREMONTTI SINUN YKSILÖLLISET TARPEET HUOMIOIDEN

Kanssamme keittiöremontti sujuu joustavasti ja luotettavasti. Remolan myyjät ovat keittiösuunnittelun ammattilaisia, jotka ymmärtävät eri elementtien vaikutuksen tilan yleisilmeeseen. Keittiö on toimiva, kun siellä on riittävästi säilytystilaa ja tasoja, laadukkaat kodinkoneet sekä oma paikkansa jokaiselle toiminnolle. Käytännöllisyyden lisäksi keittiön tulee kuvastaa juuri sinun tai perheesi tyyliä ja elämäntapaa. Meidän kautta saat tilattua keittiöösi skandinaavisten kalusteiden ja sävyjen lisäksi myös rohkeampia vaihtoehtoja. 

Toteutamme niin pienet kuin suuret keittiöremontit sinun yksilöllisten toiveiden mukaan toimialueellamme Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula, Kerava ja muu pääkaupunkiseutu. Suunnittelussa huomioimme keittiöremontille asettamasi budjetin sekä tarpeet. Remontin aikana voimme muuttaa keittiön pohjaratkaisua tai vaihdattaa vain kaapin ovet uusiin. Sinun toiveesi määrittelevät keittiöremontin laajuuden ja tarkoituksen. Keittiöremontin yhteydessä voimme esimerkiksi keittiökalusteiden lisäksi uusia keittiön lattiat, tapetoida seinät ja maalata katon. 

Yli 20 vuoden kokemus keittiöremonteista ja suunnittelusta on auttanut meitä luomaan koseptin, joka kattaa kaikki ne palvelut, joita saatat kaivata keittiöremontin aikana. Olemme mielellämme mukana toteuttamassa vaikeampia kohteita tai täyttämässä haastavatkin toiveesi. Sivustollamme voit tutustua myös Remolan aiemmin toteuttamiin remontteihin asiakkaidemme keittiöissä. 

UNELMIESI KEITTIÖREMONTTI REMOLALTA

Palvelemme asiakkaittamme koko keittiöremontin ajan. Suunnittelemme ja ideoimme yhdessä kanssasi unelmiesi keittiön, jossa on mukava ja helppo suorittaa arjen askareita. Kartoitamme tarpeesi ja laadimme tilaratkaisut niiden mukaisesti. Esittelemme nykyaikaisia ratkaisuja ja annamme vinkkejä, joilla keittiöön saadaan luotua toivottua tunnelmaa. Keittiöremontti toteutetaan laadukkaita ja kestäviä materiaaleja käyttäen. Remolan työnjälki on aina viimeistelty ja kannamme vastuumme keittiöremontin toteutuksesta alusta loppuun.

Käytössämme on suunnitteluohjelma, joka mahdollistaa keittiösi 3D-visualisoinnin. Näin pääset vertailemaan eri vaihtoehtoja keskenään ja valitsemaan keittiöösi mieleisesi kokonaisuuden. Kalusteilla, materiaaleilla, valaistuksella, väreillä ja yksityiskohdilla saadaan toteutettua keittiö, joka on sekä toimiva, kiinnostava että viihtyisä. Keittiöremontteja toteuttaessa varmistamme, että lopullinen kokonaisuus toimii juuri niin kuin on yhdessä asiakkaan kanssa suunniteltu.

Kun haaveissa on sujuva keittiöremontti ja laadukas lopputulos ota yhteyttä Remolaan! Toteutamme keittiöremontteja ja tarjoamme palveluitamme alueella Järvenpää, Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula, Kerava ja muu pääkaupunkiseutu. Vastaamme mielellämme kaikkiin keittiöremontteihin liittyviin kysymyksiisi.